Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Neiti O'Brien

Nimi Faye Nerita O'Brien Syntymäpäivä 17.06.1999
Luokka 3.luokka Huonenumero 225
       
Aloittanut 18.01.2017 Tarinat 1
Rahat $10 Opintopisteet 8
Sallitaanko käyttö muiden tarinoissa? Kyllä

Suoritetut tehtävät: -

Valinnaisaineet: L: espanja, teatteri P: tanssi, musiikki

 

Ulkonäkö (kuva)

Fayen tunnistaa parhaiten nuoren naisen rennosta, mutta tyylikkäästä pukeutumisesta. Fayella on hassu, mutta toimiva tapa yhdistää muodillisia sekä urheilullisia vaatteita. Joskus Faye saattaa tupsahtaa kouluun college-housuissa ja rennosti vinottain roikkuva toppi päällään. Joskus taas Faye näyttää juuri muotilehdestä kloonatulta mallilta merkkivaatteet päällään. Nuoren naisen vaatemakua ja pukeutumistyyliä on siis vaikea kuvailla, koska vaatteet vaihtuvat tiuhaan tahtiin. Kesällä hän ei suostu poistumaan kotoaan ilman aurinkolaseja. Hiuksia Faye ei yleensä laita sen koommin kuin korkealle poninhännälle tai sitten hän antaa vaaleiden hiuksiensa olla auki. Juhlatilaisuuksissa asia onkin erikseen. Fayen silmät ovat lähes jäänsiniset, joita aluksi voikin jopa vierastaa. Faye rakastaa meikkaamista ja kaiken uuden kokeilemista. Nuori nainen laittaa vähintään joka päivä kulmansa ja ripsensä, mutta ilman meikkiä ei suostu poistumaan huoneestaan. Faye urheilee aktiivisesti ja sen näkeekin hänen hyvinvoivasta kehostaan. Fayella on todella tasainen iho ja hyvin treenattu kroppa. Faye pitää myös hyvää huolta kynsistään ja tykkää laitella niitä uuteen uskoon esim. taiteilla jokaiseen kynteen brittien lipun.

Luonne

Fayesta voidaan olla monta mieltä; toiset ajattelevat tytöstä kuin rikkaasta pennusta, joka saa kaiken haluamansa. Kun taas toiset näkevät kauniin ja ulkopuolisesti täydelliseltä vaikuttavan ihmisen. Mutta sitten ne harvat, jotka ovat nähneet pintaa syvemmälle näkevät lämminhenkisen, huumorintajuisen mutta myös herkän nuoren naisen. Faye on koko elämänsä ajan joutunut olemaan se ”luokan primadonna” juurikin vanhempiensa rikkauden sekä ulkoisen kauneutensa takia. Kokemukset ovat kasvattaneet hänestä itsevarman ja muiden mielipiteistä piittaamattoman. Oikeille ystävilleen Faye on ilopilleri, joka rakastaa pitää hauskaa – tietyissä rajoissa tietenkin! Faye liikkuu yleensä omassa pienessä porukassaan, johon kuuluu hänen läheisimmät ystävänsä: Nadia ja Rosalie. Faye ei ole ilkeä bitch vaan enemmänkin naapurintyttö luonteeltaan. Hän kunnioittaa suuresti itseään vanhempia ihmisiä, kuten vanhempiaan.

Faye ei kuitenkaan ole läheskään täydellinen ihminen, vaikka hänen elämänsä siltä saattaa vaikuttaakin. Faye on kärsinyt paniikkikohtauksista melkein koko teini-ikänsä, jotka ovat johtuneet varhais teini-iässä koetusta onnettomuudesta, jossa Fayelle erittäin tärkeä henkilö menehtyi. Onnettomuuden jälkeen Faye on pelännyt kuollakseen vettä sekä uimista eikä missään nimessä suostu menemään syvemmälle kuin veden ulottuessa polviin. Kesäisin Faye joutuu keksimään liutan tekosyitä, miksei hän voi tulla uimaan tai viettämään aikaa rannalle, kylpylään tai uimahalliin. Edes Fayen läheiset ystävät eivät tiedä onnettomuudesta, vaikka siitä uutisoitiinkin paikallislehdessä. Nuoren naisen onneksi kukaan ei tunnu muistavan onnettomuutta, vaikka hän itse kärsii edelleen painajaisista.

Historia ja perhe

Faye syntyi New Yorkissa, jossa asui suurimman osan lapsuudestaan. Perhe muutti Kanadaan Fayen ollessa 8-vuotias, kun tytön vanhemmat ostivat sieltä kylpylän. Faye alkoi unelmoida urasta näyttelijänä, mutta haaveet sirpaloituivat hänen joutuessa onnettomuuteen 13-vuotiaana hänen saadessa ikävän arven kylkeensä. Faye joutui käymään ensimmäisen vuoden terapiassa kokemansa trauman johdosta ja uskaltautui auton kyytiin vasta puolen vuoden jälkeen onnettomuudesta. Tanssiminen ja musiikki auttoivat Fayea suuresti vaikeina aikoina ja hän huomasikin olevansa todella hyvä niissä aineissa - varsinkin tanssimisessa.

Kun Faye aloitti Adejen sisäoppilaitoksessa, hän pääsi aloittamaan kokonaan puhtaalta pöydältä. Tosin hän sai yhä kaihoja katseita ja vihellyksiä, mutta nuori nainen oli oppinut olemaan piittaamatta niistä. Tietysti kaveriporukka uusiutui täysin ja aluksi Fayella oli hankaluuksia erottaa todelliset ystävät niistä, jotka halusivat vain kaveerata kuuluisan kylpylän omistajien tyttären kanssa ja niistä, jotka näkivät vain Fayen kauniit kasvot.

Muuta nippelitietoa:

- Fayen vanhemmat omistavat maineikkaan kylpylän, jonka ansiosta heillä on varaa maksaa tyttärensä opinnot.
- Laktoosi-intoleranssi
- Pelkää kuollakseen vettä ja uimista
- Hetero
- Lahjakas tanssimaan showtanssia

Kirjoittaja

 

Kommenttia ylläpidolta

 


Tervetuloa Adejeen - toivottavasti viihdyt!

 

©2019 Sisäoppilaitos Adeje - suntuubi.com