Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Linkinvaihto

Nerve, Desire, Fables RPG, GingaWorld, Hajnalka

Listattuna

Arvostelut


Taivaan tuulet (9½), Rowan Castle (9½)

Ylläpitäjän bio

Adejen ylläpitäjä on 17-vuotias luokiota käyvä tyttö Suomen eteläpäädystä. Tällä hetkellä vietän vuotta vaihtarina Texasissa, mikä omalta osaltaan saattaa vaikuttaa silloin tällöin hiatukseen sivuilla. Suntuubin parissa olen pyörinyt vuodesta who-knows-what, arvauksena heittäisin noin 2010. Aloitin virtuaaliheppojen parissa ja sinne jämähdin. Mistään roolipeleistä tai taikakouluista mulla ei suoraan sanottuna ole yhtään mitään kokemusta. Ainoa ei-virtuaalitalli kokemus koko mun historiassa on toinen sisäoppilaitos (sieläkin vain oppilaana), joka vuosi sitten kuolla kupsahti.

Ruudun takana "oikeassa elämässä" mun viihdykkeinä ts. harrastuksina toimii ratsastus, jalkapallo ja Netflix. Toisinsanoen jos en ole treeneissä tai tallilla, mut löytää suurella todennäköisyydellä koneelta tuijottamasta Supernaturalia, Vampyyripäiväkirjoja, Hawaii five-0:ta, Arrowia, New Girlia NCIS:ää tai jotain muuta yhtä ärsyttävän koukuttavaa sarjaa. Joskus pienenä luin ihan järjettömän paljon kirjoja, nykyään vähän vähemmän.

Koska suurimmat intohimot on aina mukava paljastaa, mulla ne on suklaa, jääkiekon tuijottaminen, matkustelu ja elokuvien tekeminen. Joskus tulevaisuudessa mun haaveena olis olla elokuva ohjaaja (tai FBI agentti... pienet on unelmat). Ja vähän negatiivisempana mun pahin pet peeve on itserakkaat/itsekeskeiset ihmiset.

Sivuinfo

Nimi: Sisäoppilaitos Adeje

Osoite: http://adeje.suntuubi.com

Ylläpitäjä: Kristal (a.k.a. Jesy)

Sivutila: Suntuubi

Kategoria: Virtuaalisivu (?)

Sivut avattu kävijöille: 23.12.2016

 

©2019 Sisäoppilaitos Adeje - suntuubi.com