Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Neiti Harrison

Nimi Rene Matilda Harrison Syntymäpäivä 05.06.2001
Luokka 1.luokka Huonenumero 268
       
Aloittanut 23.01.2017 Tarinat 1
Rahat $15 Opintopisteet 10
Sallitaanko käyttö muiden tarinoissa? Kyllä

Suoritetut tehtävät: -

Valinnaisaineet: L: teatteri, ranska P: valokuvaus (3.lk uinti)

 

Ulkonäkö

Renen omistamat tummanruskeat hiukset ovat laineilevat, ellei tyttö itse niitä suorista. Ne ovat ajellut sivuilta ja takaa, mutta päältä hän pitää niitä aika pitkänä. Noin korvaan asti ylettyvät hiukset ovat useimmiten taiteiltu vahalla joko taakse tai pistetty poninhännälle. Laiskoina aamuina hän vain jättää ne pörröiseksi sekamelskaksi. Hänen vaaleanruskeita silmiään kutsutaan usein houkutteleviksi ja vastustamattomiksi, vaikkei Rene ymmärrä miksi. Rene normaalisti käyttää piilolinssejä, mutta joskus hänellä nähdään mustasankaiset silmälasit.

Renen korkeat poskipäät luovat tytölle suloisen näköiset kasvot. Renellä on myös pieni nenä, sekä suhteellisen paksut huulet. Korvissa tytöllä on kummassakin yhdet reiät ja niissä usein roikkuu pienet renkaat.

Renen keho on vuosien uinnin takia jänteikäs ja lihaksikas. hänellä on leveät hartiat ja vahvat kädet, sekä selkä. Rene on kuitenkin aika lyhyt, ainakin omasta mielessään, koska on n. 165 cm pitkä.

Vaatetusta, jota Renellä nähdään, kutsutaan joskus 'poikamaiseksi'. Lyhyet hiukset ja miestenosastolta ostetut vaatteet saattavat joskus hämmentää ihmisiä, joka joskus johtaa sukupuolen erehtymiseen mihin Rene on tottunut, vaikkei siitä pidäkään. Itse hän ei voi sietää sanoja 'tyttömäistä' tai 'poikamaista' , vaan näkee kaikki vaatteet ihmisille, eikä sukupuolille tarkoitettuna

Luonne

Rene on mukava ja hauska nuori, joka saa helposti ystäviä, vaikkakin voisi kai sanoa ystävien olevan usein hiukan oudompaa sakkia, kuten Rene itsekin. Hän saattaa joskus heitellä ilmaan asioita, joilla ei ole mitään tekemistä juuri mihinkään. Tyttö on joskus hyvin epävarma itsestään ja saattaa siksi yrittää muuttua muiden takia, mutta nämä vaiheet eivät yleensä kestä kauaakaan. Itsekritiikki on Renellä myös korkealla, eikä aina hyvällä tavalla. Hän saattaa käyttää tunteja jonkin asian kirjoittamiseen, kuvaamiseen tai piirtämiseen, mutta heittää sen vain menemään jos se ei ole prikuulleen täydellinen.

Renellä on myös toinenkin puoli, joka ottaa usein vallan jos asiat ja maailma itsessään alkaa painamaan liikaa. Silloin tyttö on helposti valehtelemaan alkava, sekä hänellä on silloin pinttynyt tapa manipuloida ihmisiä haluamansa tapaan. Silloin Rene saattaa pilata ihmissuhteita ja muitakin asioita, vaikka käyttäytyminen on vain puolustusmekanismi ahdistukseen. Hän kuitenkin usein hankkiutuu tyhmiinkin ongelmiin sinä aikana ja on joutunut useisiin vaaratilanteisiin käytöksensä takia. Ja vaikka hän katuisi asioita mitä teki, ei hän ole vielä ottanut opikseen asioista.

Rene ei kovinkaan helposti ihastu kehenkään, eikä huomaa jos joku on kehittänyt sellaisen häneen itseensä. Uusiin ihmisiin tyttö kumminkin tutustuu helposti, mutta hän ei aina yritä kerätä itselleen isoa ystäväporukkaa vaan pitää piirinsä mielellään pienenä ja tiukkana.

Historia ja perhe

Rene on työskennellyt näyttelijänä 3-vuotiaasta asti, eikä ole oikein koskaan harrastanut näyttelemisen ja uinnin lisäksi yhtään mitään. Hän on ollut useissa elokuva- ja sarjarooleissa, mutta juuri ennen Adejeen tulemista hän työskenteli draamasarjassa, jossa pääpainona oli nuorten huume- ja rikollisuusongelmat, joihin Renellä tuli henkilökohtaista kokemusta sarjan toisen ja viimeisen kauden aikana, kun eräs toinen näyttelijä onnistui suostuttelemaan Renen mukaan eräisiin juhliin, joissa oli tarjolla alkoholin lisäksi hiukan vahvempiakin huumausaineita. Rene oli tuolloin 15-vuotias ja tämä toinen näyttelijä 18. Rene oli tuona aikaa suuren stressin alaisena, kun hänen työnarkomaani vanhempansa olivat tuskin kotona, mutta silti painostivat tyttöä jatkamaan näyttelemistä, jonka hän itse halusi lopettaa, ainakin en työnäpitämisen. Silloin Rene joutui bileputkeen, jonka aikana hän kulki 'ystävänsä' kanssa eri puolilla Toronton pahimpien juhlanpitäjien seurassa. Juhlakierre kumminkin päättyi kun sarja jouduttiin lopettamaan toisen kauden jälkeen. Lopettamiseen johti kuvauspaikalta löydetty ruumis, joka osoittautui Renen juhlaystäväksi. Vaikka kuolema todistettiin myöhemmin yliannostukseski useista huumeista, oli sarjan tuottaja jo saanut useita murhasyytteitä ja tämä vei sarjan katsojat.

Sarjan lopetus ei haitannut Reneä, vaan hän tunsi olonsa vapaaksi ja iloiseksi, kun hän pääsi eroon näyttelemisestä, johon hän oli jo aikoja sitten kyllästynyt.

Sarjan loputtua oli kesä, joten Renellä oli paljon vapaata aikaa, jolloin hän hankki uusia ystäviä, joiden kanssa juhlia. Eivätkä hänen vanhempansa koskaan saaneet tietää juhlimisesta tai juomisesta. Kesän lopulla hän kuitenkin tajusi, että joutuisi kouluun, ja koska oli ollut edelliset vuodet kotikoulussa näyttelemisen takia, joutuisi hän oikeaan kouluun. Hänen ehdottaessa jotain sisäoppilaitsota vanhemmilleen, sanoivat he suostuttelun jälkeen Renelle, että hän voisi mennä samaan paikaan missä hänen isoveljensäkin on.

Henry on Reneä kaksi vuotta vanhempi ja on Adejen kolmannella luokalla.

Rene oli vuoden normaalissa koulussa ollessaan 10-vuotias, mutta kun häntä kiusattiin siellä rankasti lintsasi hän koulusta suurimman osan ajasta ja joutui siksi käymään saman luokan uudelleen kotikoulussa. Siksi on vuoden muita ensimmäisellä luokalla olevia Adejessa vanhempi.

Perhe:
Isä: Mike Harrison
Äiti: Kylie Harrison
Isoveli: Henry Harrison


Ystävät: Kyra Miles (tutustui Reneen heidän ollesse 10-vuotiaita elokuvassa. Niin sonutusti Renen ainoa 'järjen ääni' )
Tutustuu muihin ihmisiin Adejessa.

Muuta:
-rakastaa valokuvausta
-rakastaa kahvia
-kantaa aina vihkoa ja kynää mukana
-ongelmia alkoholin ja joidenkin muiden aineiden kanssa, mutta ei paljoa
-kuuntelee heviä ja rockia
-lukee paljon
-perhe asuu Victoriassa

Kirjoittaja

Olen pyörinyt tarinaroolipelien maailmassa n. 3 vuotta, vaikkakin olen aika aloitteleva kirjoittaja.

 

Kommenttia ylläpidolta

Tervetuloa Adejeen - toivottavasti viihdyt!

 

©2019 Sisäoppilaitos Adeje - suntuubi.com