Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Neiti Ravenagh

Nimi Sheyria Amber Ravenagh Syntymäpäivä 10.01.2001
Luokka 1.luokka Huonenumero 293
       
Aloittanut 12.02.2017 Tarinat 1
Rahat $15 Opintopisteet 10
Sallitaanko käyttö muiden tarinoissa? Kyllä

Suoritetut tehtävät: -

Valinnaisaineet: L: valokuvaus, liikunta P: taitoluistelu (3.lk lentopallo)

 

Ulkonäkö

Sheyria on pitkä ja hoikka tyttö, jonka kropasta huomaa urheilun tulokset. Hänen ihonsa on “normaalia” tummempi, kuin hän olisi aina ruskettunut. Kesäisin hän ruskettuu herkästi vielä tummemmaksikin hipiältään. Hänen hiuksensa ovat luonnostaan niin tummat, että näyttävät mustilta. Ihon sävy ja hiuksien väri johtuvat Sheyrian espanjalaisista sukujuurista, vaikka hän itse onkin aito kanadalainen. Tytön kasvot ovat ovaalin muotoiset, joskin terävän leuan piirteet rikkovat ovaalin kaaren. Nenä on kapea ja sopusuhtainen, poskipäät korkeat ja otsa suhteellisen korkea. Sheyrian silmät ovat tummansiniset ja niissä kulkee pupillista kohti iiriksen reunoja kapenevia, vaaleansinisiä viiruja. Hänen kulmakarvansa ovat todella tummat ja kulmat ovat suuri ilmaisun välinen hänelle. Ylipäätänsä tytön kasvot ovat suhteellisen kauniit. Hän ei käytä juurikaan meikkiä, vaikka niin voisi luullakin.

Sheyria on hyvin tarkka vaatetyylistään sekä hiuksistaan. Ehkä joskus tämän tyyli menee liiankin pilkun viilaukseksi.. Hän käyttää yleensä erilaisia farkkuja, jotka saattavat olla revityt tai sitten eivät. Yläosat vaihtelevat paljon, sillä vaikka Sheyria onkin tarkka tyylistään, se ei ole välttämättä tarkalleen yhden vaatetyylin suuntaista. Tytön tyyli perustuukin siihen, että kaikki sopivat yhteen ja tästä hän on erittäin tarkka. Yläosat ovat siis erittäin laaja valikoima erilaisia paitoja sun muuta. Sheyria on mieltynyt pipoihin tai takaperin käytettäviin erilaisiin lippalakkeihin. Mekkoja tai hameita hän ei käytä vapaaehtoisesti. Tytön tarkan tyylin takia hän luultavasti kiristelee hampaitaan koulupuvuille koko kouluaikansa..

Luonne

Sheyriaa voisi sanoa luonteeltaan erikoiseksi. Hän on aika hapan ihminen näin päällepäin. Hän on viileä tuntemattomia kohtaan ja näyttää itsestään oikeastaan vain huonot puolensa. Happamuuden ja pessimistisen asenteensa. Tämä on kuitenkin harhakuva, sillä happaman, kylmähkön kuoren alla on oikeastaan ihan mukavakin ihminen. Kun häneen tutustuu, hyvätkin puolet tulevat esiin. Sheyrialla on huumorintajua ja hän on sarkastinen persoona. Hän on pohjimmiltaan luotettava ja jopa ystävällinen ihminen. Ystävällisyys tuppaa vain olemaan vähän kömpelöä, sillä hän ei yleensä käyttäydy ystävällisesti. Sheyria on rehellinen persoona, joskus vähän liiankin suorasukainen sanoessaan mielipiteensä jostakin. Ja niitähän hänellä vasta riittää. Hän voisi valittaa joistakin asioista vaikka kolme tuntia yhteen menoon.

Sheyria on aika kärsimätön ihminen, mutta hän on järkevä ja menestyy koulussa aika hyvin. Hän on urheilullinen ihminen, joka haluaa pitää itsensä kunnossa. Vaikka hän osaakin sopeutua isoihinkin ihmisjoukkoihin, hän viihtyy parhaiten yksin tai hyvin pienessä porukassa tai vaihtoehtoisesti jonkin sortin eläimen kanssa. (Hevosen tai koiran) Ystävänä Sheyria on uskollinen ja kaikin tavoin hyvä ystävä. Hän ei rakastu/ihastu kovinkaan helposti.

Historia ja perhe

Sheyrian äidin puoleiset isovanhemmat ovat espanjalaisia. Heidän tyttärensä, Suzanne, Sheyrian äiti, on espanjalainen, joka on kuitenkin saanut Kanadan kansalaisuuden. Suzanne on asunut Kanadassa pitkään mentyään nuorena naimisiin kanadalaisen miehensä, Deanin kanssa. Sheyria on tästä syystä kanadalainen, mutta hän on oikeastaan puoliksi espanjalainen. Sen voi huomata hänen ulkonäöstään sekä siitä, että tyttö on kaksikielinen - hän puhuu myös sujuvaa espanjaa. Sheyria on kotoisin rikkaasta perheestä, joka asuu omakotialueella Hamiltonissa.

Kirjoittaja

Sheyrian takana kulkee tyttö, joka on seikkaillut virtuaalimaailmassa useamman vuoden. Olen ollut mukana monessa monituisessa (tarina)roolipelissä tai muilla sivustoilla, kunnes vaivuin pieneen hiljaiseloon ja erosin lähes kaikkialta. Sitten palailin takaisin nettiin ja aloin myös ylläpitämään erästä sivustoa. Nykyään liikun virtuaalimaailmassa eri puolilla suhteellisen aktiivisesti ja etsin kiinnostavia nettisivuja - ja törmäsin Adejeen.

Kommenttia ylläpidolta

Tervetuloa Adejeen - toivottavasti viihdyt!

 

©2019 Sisäoppilaitos Adeje - suntuubi.com