Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ystävänpäivä 2017

Taas koittaa pinkkien ja punaisten sydämien täyttämä juhlapyhä: ystävänpäivä. Tämän rakkauden ja ystävyyden juhlan kunniaksi Adejessa järjestetään hieman erilaista toimintaa. Vaikka ystävänpäivä sattuukin tiistaille, ei tuona päivänä normaaleja oppitunteja pidetä lainkaan.

Kortit, ruusut, suklaarasiat

Oppilaat saavat lähettää toisilleen päivän aikana joko anonyymisti tai allekirjoitettuna kortteja, ruusuja ja suklaarasioita. Tuo haluamasi lahja hallintokäytävällä sijaitsevaan laatikkoon, josta opettajat jakavat lahjat oppilaille lounastunnin aikana.

Näytökset

Päivä on täynnä näytöksiä. Ennen lounasta, kello 10:30 oppilaat kerääntyvät teatteriin katsomaan teatterioppilaiden ihan itse kokoamaa näytöstä. Teatteriesitys kestää noin 45 minuuttia, jonka jälkeen siirrymme lounaalle. Lounaan aikana elokuvakurssia käyvät ihmiset näyttävät heidän taidonnäyttensä lyhytelokuvassa "Lost Valentine". Kun lounas on nautittu, on oppilailla himan aikaa itselleen. Kello 14:00 oppilaat kuitenkin kokoontuvat jäähalliin katselemaan taitoluistelijoiden kokoamaa esitystä. Esityksen aikana jäähallissa on tarjolla kuumaa kaakaota ja vadelmamunkkeja. Esitys kestää noin puoli tuntia.

Rusettiluistelu

Heti taitoluistelijoiden lopetettua, on kaikilla halukkailla osallistua rusettiluisteluun. Jos halukkaita on paljon, joudutaan luisteluporukka jakamaan kahtia. Rusettiluistelun tarkoituksena on yksinkertaisesti löytää oma pari, jonka kanssa sinulla on sama numero sydämenmuotoisessa lapussa. Kun toinen puolisko on löytynyt, tulee parin kanssa luistella yhdessä vähintään yhden kokonaisen kappaleen ajan. Luisteluun on varattu aikaa parin tunnin verran.

Tanssiaiset

Illallisen jälkeen oppilailla on hyvin aikaa valmistautua illan tassiaisiin. Illan aloittaa tanssiryhmän esitys, jonka jälkeen oppilaat saavat vallata koko liikuntasalin. Tarjolla on pientä naposteltavaa, paljon erilaisia juotavia ja koulun oman bändin musiikkia. Illan puolessa välissä kruunataan vuoden Valentine -tyttö ja poika. Oppilaat itse äänestävät tanssien kuninkaalliset lounaalla. Tanssit kestävät kello 23:00 asti, hiljaisuus tulee 23:30, sillä seuraavana päivänä on taas ihan normaali koulupäivä.

Osallistuminen

Nyt sinun tehtävänäsi on kirjoittaa tarina ja/tai piirtää kuva ystävänpäivän tapatumista. Kaikki tarinan kirjoittaneet saavat kommenttien lisäksi täydet 15 opintopistettä sekä $30. Kirjoitusaikaa on 22.02.2017 asti.


Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on neljä plus viisi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

 

©2019 Sisäoppilaitos Adeje - suntuubi.com