Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liittyminen on avoinna koko ajan ja oppilaita otetaan rajaton määrä. Lue huolellisesti ohjeet lomakkeen täyttämisestä seuraavasta osiosta. Myös info-sivu on hyvä lukea läpi ennen hakemuksen tekemistä. Hakemukset käsitellään viikon sisällä ja oppilaat saavat hyväksynnästä sähköpostiin ilmoituksen.

Ennen liittymistä

Kuten jo sanottu, tarinoissa sallitaan niin sanottu "rankempi materiaali", joten toisten tarinoiden lukeminen on omalla vastuullasi.

Kirjoittaminen tapahtuu kaikkien yhteiseen vieraskirjaan. Mitään tiettyä aktiivisuusmittaria sivuilla ei ole, mutta kunhan käyt näyttäytymässä vähintään chatissa tai vieraskirjassa kerran kuukaudessa ja kirjoitat tarinan silloin tällöin, pysyt porukassa mukana.

Ymmärrän kyllä, jos inspiraatio katoaa tai aika jää vähiin. Tee meille kaikille kuitenkin palvelus ja mieti, pystytkö oikeasti sitoutumaan. Tee hahmostasi mielenkintoinen ja monipuolinen, jolla jaksat kirjoittaa enemmänkin kuin kolme tarinaa.

Tarkoituksena ei ole säikäyttää ketään pois, täällä on rento meininki eikä kirjoittamisesta tarvitse/saa ottaa mitään stressiä!

Ohjeita hakemukseen

1. Kirjoita "oppilaan koko nimi" kohtaan hahmosi etu-, toinen- ja sukunimi (huom. älä käytä oikeaa nimeäsi!)

2. Oppilaat ovat pääasiassa 14-18 -vuotiaita (1. 14-15, 2. 15-16, 3. 16-17, 4. 17-18) ellei jäänyt luokalle yms.

3. Käytä aikaa hahmosi kuvailemiseen, muutaman sanan luonnekuvaus ei kerro vielä mitään

4. Oppiaineita saa vaihtaa ensimmäisen kahden kouluviikon aikana, toisen kerran vaihtamisen mahdollisuus tulee ensimmäisen lukukauden jälkeen tammikuussa, valitse oppiaineesi siis huolellisesti.

5. Sähköpostiosoitettasi käytetään hyväksymiskirjeen lähettämistä varten. Kirjeessä saat vielä nippelitietoa koulussa elämisestä ynnä muusta. Jos et halua jättää sähköpostiosoitettasi, voit käyttää esimerkiksi olemassa olevia nettisivujasi. Jos et omista sivuja, etkä halua käyttää sähköpostiasi, voit kirjoittaa sille tarkoitettuun kohtaan "Ei"

Vihdoin, hakemukseen pääset tästä.

 

©2019 Sisäoppilaitos Adeje - suntuubi.com